Seniorkonsulent .NET / Episerver / Cloud Arkitektur

Oslo, Norway

DescriptionStilling: Seniorkonsulent (.NET, EPiserver eller Azure)

Lokasjon: Oslo

Vi søker deg som ser muligheter og tør å utfordre det etablerte - både i fag og prosjekter.


Forte_Digital er et konsulentselskap som befinner oss i skjæringspunktet mellom teknologi, kreativitet og strategi. Vår kjernekompetanse er systemutvikling, arkitektur, tjenesteplattformer, brukeropplevelser, prosjektledelse og rådgivning. Vi gjør digital tjenesteutvikling riktig ved å frigjøre, verdiøke og innovere på eksisterende data og nye muligheter i teknologi som AI, maskinlæring og analyse av big data.


Siden vi startet vår reise i 2017 har vi vokst til hele 54 ansatte og vi vokser raskt på både kontoret i Oslo og i Krakow. Våre konsulenter jobber i tverrfaglige team, alle fra Forte_ sitt miljø bestående av designere, utviklere og forettningsutviklere

Hvis noen spør hva du og Forte_Digital jobber med, føles det bra å kunne nevne eksempler som NorgesGruppen, Obos, Røde Kors, Kongsberg Digital og andre offentlige samfunnskritiske løsninger.


Ønskede kvalifikasjoner

Du lar deg inspirere av å skape nye løsninger, og å bidra i prosjekter som betyr noe for samfunnet vi lever i. Du liker å ha et høyt faglig fokus, trives med å jobbe i uformelle omgivelser, liker korte beslutningsveier i et mindre selskap og har lyst til å være med å påvirke retningen til selskapet du jobber i.


Vi er på jakt etter utviklere som:


Hva vi kan tilby

I Forte_ jobber det idag 54 personer fordelt på kontor i Oslo og Krakow.


Kontaktperson:

Eivind Langøigjelten, First Engineers

Tlf: 975 11 995 Email: [email protected]

Apply for this job