Utvikler

Oslo, Norway · 1151

Description


Vi utvikler fremtidens dagligvareopplevelse og gjør ting ingen andre har gjort før. Hemmeligheten vår er egen teknologi i alle ledd av selskapet, også mot logistikkoperasjonen vår. Vi har store ambisjoner fremover, og til det trenger vi utviklere til våre team. Er det deg?


Kolonial.no er Nordens raskest voksende dagligvareselskap på nett, og mye av grunnen til det er et lidenskapelig kundefokus og et sterkt produkt- og teknologiteam. Vår kraftige egenutviklede plattform gjør hverdagen lettere for tusenvis av kunder og vi har startet med å revolusjonere dagligvarebransjen i Norge - et marked som er større enn markedet for salg av musikk globalt. Les mer om teknologien, utfordringene, hverdagen og kulturen i Kolonial.no på våre Product & Tech-sider.


Som utvikler hos oss blir du en del av et moderne produkt- og teknologiteam. Du vil jobbe i et tverrfaglig team med designere, data scientists og utviklere, og sammen lager dere digitale produkter som skaper frihet og flyt i hverdagen til kundene våre.


Arbeidsoppgaver:

Requirements


Benefits

Apply for this job