Senior Software Engineer .NET

Oslo, Norway

Description


Bilderesultat for truegroups

Stilling: Senior Software Engineer .NET
Lokasjon: Oslo
Tiltredelse: Snarest

Er du lei byråkrati og lange beslutningsprosesser?

I Truegroups tar alle egne avgjørelser hver dag og det skal vi fortsette med. Derfor søker vi deg som er løsningsorientert og ønsker å være en del av et lite tech team hvor initiativ tas imot med takk!

Truegroups er et ungt og innovativt teknologiselskap som utvikler plattform for kommunikasjon og administrasjon innenfor barnehager og skoler. Vi har også en avdeling som leverer tilsvarende løsninger tilpasset idrettslag og foreninger. Selskapet har skapt en skybasert plattform som gjør at kundene får full oversikt over deres medlemmer, aktiviteter og meldinger. Truegroups brukes av store kommuner og opplever sterk vekst. Vi har i dag over 100 000 registrerte brukere.

Plattformen fases over til å benytte micro servicer. I første omgang betyr dette egne servicer for ID, grupper, meldinger, samtykker, etc. Løsningen benytter .NET Core og kjører i Microsoft Azure, og benytter et bredt spekter av tjenester fra Azure og Microsofts partnere – inkludert Service Fabric, Service Bus, Redis, Azure Notification Hubs, Serverless Functions og annet snacks.

Vi ser etter en motivert fullstack utvikler som har erfaring med SaaS løsninger. Den perfekte kandidaten har bred erfaring med webutvikling, bruk av Microsofts teknologier og cloud. Du vil få ansvar, og kunne direkte påvirke arkitektur og design av fremtidige løsninger.


Requirements

Vi søker deg som:


Det er et pluss om du har erfaring med noen av disse teknologiene:


Du vil bli en del av et motivert teknisk team, med mange baller i luften. Noen stikkord du vil komme borti i hverdagen er:


Benefits

Vi tilbyr:

Annet:
For meg informasjon, kontakt Ole Christian Eid på +47 48062277

Apply for this job