UX Lead Advisor

Oslo, Norway · 1104

Description

Vi i Knowit Dataess holder for øyeblikket på å bygge opp et nytt satsningsområde innen UX og digitale brukeropplevelser. Basert på en økende etterspørsel om innleie av designkompetanse til våre kunder, har vi kommet godt i gang med å bygge opp en avdeling med dyktige og erfarne UX Lead konsulenter.

Vi vokser kontinuerlig og er derfor på jakt etter flere dyktige designere som ønsker å bli en del av vår nye satsning. Som UX Lead Advisor vil du få fullt ansvar for prosjekter knyttet til digitale brukeropplevelser, og fungere som prosessleder for design, sparringspartner og rådgiver for våre kunder. Du vil også bli eksponert for flere ulike kunder, prosjekter og produkter - og få mulighet til å jobbe både strategisk og operasjonelt. Du vil få mandat og en sentral rolle gjennom hele designprosessen. Du vil også lede arbeid knyttet til workshops, prototyper og gjennomføring av brukertester.


Vi søker deg som brenner for gode brukeropplevelser og som ønsker å være en ledende ekspert på ditt fagfelt. Du har lang erfaring med designprosessen fra A-Å, og har i tillegg jobbet tett med å binde sammen forretning, teknologi og produkt.


Du har:


Plusspoeng


Vi tilbyr:


Dersom dette høres interessant ut og du ønsker å lære mer om muligheter og betingelser hos Knowit - så gi oss en lyd! Vi gleder oss til å høre fra deg.


Apply for this job