Lead front-end architect

Oslo, Norway · Frontend Developer

Description


Vi søker nå etter en Front-end lead/arkitekt til Forte_Digital, et nyoppstartet konsulenthus (2017) som har på et år vokst til 40 ansatte. Du vil få ansvaret for strukturer og prinsipper som gjør det mulig å bygge brukervennlige tjenester basert på felleskomponenter på en effektiv måte ute hos våre kunder, og fungere som en fagansvarlig for Forte_Digital sitt front-end miljø. Vi har kontorer sentralt i Oslo og sitter sammen hver fredag.


Våre kunder har mange digitale flater og kanaler, innen både mobile apper, nettsider og netthandel. Det er viktig å kunne gjennbruke komponenter flere steder, og ha en arkitektur i disse flatene og kanalene som gjør det mest mulig effektivt å utvikle gode og relevante tjenester for sluttkundene. Oppdrag for rollen er tiltenkt til NorgesGruppen, men vi har også andre spennende muligheter. Du blir en del av et tverrfaglig team som blandt annet består av UX Lead, forretningseier og produkteier.


Dagens plattform hos NorgesGruppen er basert på Microsoft Azure, Elasticsearch, Node.js og diverse andre teknologier. Plattformen blir viktigere og viktigere for NorgesGruppen, og deres store satsning innen digitalisering. Det skal utvikles en rekke nye tjenester og forretningsområder fremover basert på denne plattformen. Det finnes også et bibliotek av felleskomponenter utviklet i React. Som Front-end lead vil du blant annet ha det overordnede ansvaret for disse felleskomponentene.


Du vil også ha ansvaret for å definere retningslinjer for hvordan de digitale flatene og kanalene skal bygges teknisk, samt å være sentral i diskusjoner og beslutninger om nye teknologivalg i hele det digitale økosystemet til Norgesgruppen og dets kjeder.


Som en intern fagansvarlig for vårt front-end miljø ønsker vi at du skal ta ansvar for videre kompetansebygging, meet-ups, employer branding og bygge opp Norges sterkeste fagmiljø.


Vi minner også om at det finnes andre muligheter for ulike oppdrag hos oss.

Hvem ser vi etter


Hva kan vi tilby
Apply for this job