C++ / Qt Developer

Oslo, Norway · 1119

Description

I reMarkable bygger vi et selskap med de aller skarpeste hodene. Sammen utvikler vi et produkt som definerer en helt ny kategori innen forbrukerelektronikk - på en global konkurransearena! reMarkable solgte for 184 millioner kroner i første år i marked. Vi har på kort tid blitt et selskap som får mye oppmerksomhet og som planlegger for sterk vekst både kommersielt og i antall ansatte.

For å nå vårt mål – å hjelpe mennesker over hele verden med å fokusere og tenke bedre – trenger vi de aller dyktigste menneskene på laget. Vi er nå en herlig gjeng på over 40 ansatte som holder til i vår helt egen kontorvilla, Villa Biermann, øverst på Grünerløkka og vi søker stadig nye, dyktige kollegaer til å bli med på reisen.

Nøkkelen til vår suksess er vårt produkt, og for å bygge et godt produkt vi trenger god programvare. Derfor er vi nå på utkikk etter flere dyktige applikasjonsutviklere som kan sørge for å gjøre devicen fantastisk fra innsiden. Arbeidsoppgavene i denne rollen vil være varierte og inkluderer blant annet å ta del i utviklingen av vår kryssplattform C++/Qt applikasjon, bidra med planlegging, arkitektur og implementasjon på fremtidige plattformer, og jobbe tett med designere for å utvikle grafiske brukergrensesnitt i QML og JavaScript.


Vi søker deg med


Fordeler


For mer informasjon om den aktuelle stillingen, vennligst kontakt Martine Waller Sørensen; 98764881, [email protected]

Apply for this job