Fullstack Developer

Oslo, Norway · Fullstack Developer · 1147

Description


Askeladden & Co startet som en konseptfabrikk for utvikling av retailkonsepter i Norden. Sammen med våre gründere utvikler, finansierer og skalerer vi lønnsomme eventyr. Til nå har vi transformert frisørbransjen med Cutters, legebransjen med Dr.Dropin og er godt på vei med det samme i massasje-, underholdnings- og begravelsesbransjen med Squeeze, Paint’n Sip og Verd Begravelse. Planen videre er å utvikle 3-5 nye selskaper i året og for å nå dette målet er vi avhengig av dyktige folk som vil bli med oss på denne reisen.

Vi søker nå en Fullstack-utvikler som vil være med å utvikle morgendagens konsepter innenfor det nordiske tjeneste- og varemarkedet. I denne rollen vil du jobbe direkte med vårt kjerneteam og med mennesker fra de forskjellige konseptene våre. Det betyr varierte, spennende og utfordrende oppgaver på tvers av konsepter.

Hos oss vil du ta del i et raskt voksende teknologimiljø bestående av et kjerneteam på 9 ansatte, pluss 30+ støttespillere, herunder partnere, teknologer, analytikere, konsulenter og fageksepterter. Vi er et selskap preget av en sterk kultur for å dele kunnskap, teknologi og bestepraksis på tvers av alle selskapene i Askeladden-sfæren, samt gode utviklingsmuligheter internt.


Som Fullstackutvikler hos oss vil dine arbeidsoppgaver inkludere følgende


Vi søker deg med følgende kvalifikasjoner


Erfaring med følgende er ønskelig, men ikke et krav


Dette er noen av teknologiene vi jobber med


Vi kan tilby

For mer informasjon om stillingen, kontakt Silje Bjørthun (Recruitment Consultant): [email protected], +47 93486935

Apply for this job