Systemutvikler

Fornebu, Akershus, Norway · 1150

Description

Har du lyst til å være vår nye back-end programmerer?

Telenor styrker områdene innenfor Network Management og Network Automation. Har du interesse og teft for programmering er du den vi er ute etter!


Om NMS i Telenor Norge

NMS er en devops-drevet utviklingsavdeling på 26 ansatte med ansvar for alle funksjoner innenfor Network Management av Telenors fastnett og kundeplassert utstyr. Vi ønsker nå å styrke vårt team som jobber med automatisering av konfigurasjon av nettet og tilhørende selvbetjeningsløsninger. Vi jobber i team på tvers av tekniske miljøer og i tett samarbeid med 3. linje drift, produkthusene og kundeservice. Sammen tar vi fram nye nettplattformer, tjenester og verktøy.

Systemene NMS har ansvaret for håndterer funksjoner som konfigurasjon av nettelementer, statistikk og alarmer, test & diagnose og selvbetjeningsløsninger for sluttkunder. Våre systemer består av en kombinasjon av egenutviklet SW, tilpasset open source og integrasjon av hyllevare. Vi har ansvar for både front-end og back-end, men kjøper servere, OS, disk, osv. som en tjeneste av andre for å konsentrere oss om programvare.

IP-nettet med tilhørende aksessnett som vi leverer NMS til, er bærer av både mobil- og fastnett-trafikk fra Telenors tjenester. Dette betyr at ca. 80% av landets tele- og datatrafikk er innom Telenors nett som vi har NMS-ansvaret for.


Om stillingen

Du vil jobbe med programvare for back-end for team High-end som har ansvaret for all bedriftsfunksjonalitet i IP-nett og kunderutere. Selvbetjeningsløsninger for bedriftsmarkedet er et av våre satsningsområder. Teamet leverer i prosjekter eller som linjeaktiviteter, avhengig av størrelsen på leveransene. Leveransene har normalt en varighet mellom 3 uker til 6 mnd. Dagens back-end er i stor grad skrevet i Perl. Har du ikke erfaring med Perl fra før av, så vil du få anledning til å lære deg Perl hos oss.


Vi søker deg med


Erfaring med følgene vil være et pluss


Vi kan tilby


Annen informasjon

Stillingene krever autorisasjon begrenset og/eller sikkerhetsklarering. Norsk statsborgerskap og tilhørighet til Norge er et godt utgangspunkt. Vi oppfordrer kvinner og nyutdannede til å søke.


For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Nora Aagaard: [email protected], 95975403

Apply for this job