Markedsføringsansvarlig

Stavanger, Rogaland, Norway · Marketing

Description
Markedsføringssansvarlig


Zaptec er en ung norsk tech-bedrift som på kort tid har blitt verdensledende på smarte ladesystemer for elbiler. Vår hovedvirksomhet er utvikling og markedsføring av ladesystemer for ladbare biler i boligselskaper, parkeringsselskaper og eneboliger.

ZAPTECs visjon er å forvandle alt. Vårt mål er å revolusjonere energimarkedet, inkludert elektrisk mobilitet, strømnettet, infrastruktur og fornybar energi ved å bruke vår unike og patenterte teknologi kraftelektronikk og transformatorer på en innovativ måte.

Vi er i dag markedsledende i Norge, og etablerer nå flere kontorer i Europa. Våre ingeniører, teknologer og utviklere har som visjon å forandre hvordan vi tenker om strømforbruk, infrastruktur og fornybar energi. Vi har utviklet en unik teknologi som gjør det mulig å lage brukervennlige ladestasjoner som er koblet til skyen, og som kan tilpasses ditt behov – også i fremtiden.

Grunnet vekst søker vi nå en Markedføringssansvarlig til vårt hovedkontor i Stavanger.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

*Designansvarlig er i dag i permisjon, og markedsføringsansvarlig vil ha ansvar for disse oppgaver i permisjonsperioden.

Kvalifikasjoner:

Vi søker deg som:

Trives med høyt tempo, er kreativ og selvstendig, strukturert og jobber effektivt i team. Du er fleksibel og nysgjerrig på bransjen, kundene, ny teknologi og oppdatert på digitale muligheter. Du er en pådriver for nye ideer og forbedringer, samtidig er du opptatt av å være lydhør fra kolleger og marked.

Stillingen rapporterer til Adm. Direktør.


For spørsmål om stillingen, vennligst kontakt Jørgen Iversen, First Engineers ASApply for this job