Backend Developer

Oslo, Norway · Back-end; Ruby on Rails

Description

I reMarkable bygger vi et selskap med de aller skarpeste hodene. Sammen utvikler vi et produkt som definerer en helt ny kategori innen forbrukerelektronikk - på en global konkurransearena! reMarkable solgte for 184 millioner kroner i første år i marked. Vi har på kort tid blitt et selskap som får mye oppmerksomhet og som planlegger for sterk vekst både kommersielt og i antall ansatte.

For å nå vårt mål – å hjelpe mennesker over hele verden med å fokusere og tenke bedre – trenger vi de aller dyktigste menneskene på laget. Nå er vi på jakt etter en dyktig Backend-utvikler som kan løfte reMarkable til nye høyder. Vi er nå en herlig gjeng på over 40 ansatte som holder til i vår helt egen kontorvilla, Villa Biermann, øverst på Grünerløkka og vi søker stadig nye, dyktige kollegaer til å bli med på reisen.

For at vårt produkt skal kunne kommunisere sømløst med andre enheter på tvers av ulike plattformer, er vi avhengig av en bunnsolid ryggrad for lagring og deling. Til dette søker vi en erfaren backend-utvikler, med kjennskap til skyløsninger og erfaring med å designe backend arkitektur og systemer fra bunnen av. Som backend-utvikler hos reMarkable vil du sammen med resten av teamet jobbe med å designe backend-systemer som støtter våre tjenester på reMarkable devicen, mobil, desktop og web. Rollen vil innebære å jobbe med andre for å lage ny funksjonalitet, teste og gjøre vedlikehold.

Vi søker deg med

Følgende kompetanse er ønskelig, men ikke et krav

Fordeler


For mer informasjon om den aktuelle stillingen, vennligst kontakt Martine Waller Sørensen; 98764881, [email protected]

Apply for this job