React Native Developer

Lysaker, Akershus, Norway · 1112

Description

Er du lei byråkrati og lange beslutningsprosesser? I WebOrg tar alle egne avgjørelser hver dag og det skal vi fortsette med. Derfor søker vi deg som er løsningsorientert og ønsker å være en del av en gründerbedrift!

Vi er et ungt og innovativt teknologiselskap som utvikler tjenester for kommunikasjon og administrasjon av idrettslag, barnehager og skoler (sport & oppvekst). Det betyr at vi samler data for familiens primære aktiviteter og samler de på ett sted. Familien vil fra barna går i barnehagen kun behøve å måtte forholde seg til én kanal helt til barna flytter ut av huset!

Selskapet er i sterk vekst og har over 200 000 brukere. Vi har for eksempel alle kommunale barnehager i Oslo og landets største idrettslag som våre kunder. Nå har vi fått med sterke investorer på laget og skal fortsette arbeidet i å bygge den ultimate familiekalenderen.


Om stillingen

For å sørge for rask og enkel tilgang til våre tjenester fra hvor enn man befinner seg, har vi utviklet en mobilapplikasjon som samler våre tjenester på et og samme sted og vi søker nå en engasjert applikasjonsutvikler som kan ta dette produktet videre. I denne rollen vil du ta eierskap til mobilapplikasjonen og være ansvarlig for videreutvikling denne, samt utvikling av nye funksjonaliteter i samarbeid med våre backend-utviklere.


Vi søker deg med:


Erfaring fra å ha jobbet med apper rettet mot ikke-tekniske målgrupper vil være et pluss.


Vi kan tilby

For mer informasjon om stillingen, vennligst kontakt Nora Aagaard: [email protected], 95975403

Apply for this job