Tech Lead

Oslo, Norway · 1147

Description

Dr.Dropin er et tilgjengelig og moderne privat helsetilbud som setter pasienten i sentrum. Vi vil la pasientene gå til legen når de selv føler behov for det. Vi vet at mange er fornøyde med fastlegen sin, men også at mange synes det er vanskelig å få time samme dag eller uke. Mange har dessverre erfaring med å vente lenge på offentlige legevakter eller betale mer enn det smaker hos andre private aktører. Vårt mål er å gjøre alt enklere, rimeligere og bedre for deg som pasient.

Dr. Dropin er en norsk startup-rakett som springer ut fra investorgruppen Askeladden & Co, som står bak suksesshistorier som Cutters, Freska og Adams Matkasse.

Som Tech Lead hos Dr. Dropin vil du være en nøkkelperson i å utforme tjenester som vil forandre den tradisjonelle legebransjen. Du vil jobbe sammen med selskapets ledergruppe og ha en sentral rolle i hvordan selskapets produkter og tjenester utformes, alltid med pasienten i fokus. Vi ser etter en fullstack utvikler som motiveres av eierskap til produkt og har en proaktiv holdning. Du vil få den sjeldne muligheten av å være med på å bygge selskap, samtidig som du har en av norges mest fremoverlente investorgrupper i ryggen.


Noen av dine arbeidsoppgaver vil være:


Kvalifikasjoner:

Vi ser etter en full-stack utvikler med noen års erfaring som har hatt primærfokus på frontend. Du trives veldig godt med å kode, men liker også å jobbe tett på produkt. Vi ser også for oss at du har:


Vi kan tilby:

Dersom stillingen høres interessant ut, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med rekrutteringsrådgivere Marius Lugg ([email protected] / tlf 450 50 582) eller Tor Daneshmand ([email protected] / 93221142)

Apply for this job